M.a.B. M.a.B. M.a.B.
Makineri te perdorura
Traktora
Autokombanje
Plugje
Freza
Makina mbjellese
Mbledhese bari
Lidhese bari
Korrese bari
Goma
Te tjera
Pjese kembimi
M.a.B.
M.a.B.
 

 

M.a.B.

M.a.B. M.a.B.

M.a.B.

Milloshi Corporation
M.a.B.

M.a.B.

M.a.B.

 
Ketu do te gjeni te gjitha makinerite bujqesore dhe agregatet qe ju nevojiten................................ Gjithashtu do te gjeni edhe te gjitha pjeset e kembimit per makinerite bujqesore...................................... Ju falenderojme qe na zgjodhet.

Copyright 2004-2015 Milloshi Agritural Business
Realized : Milloshi Kompjuter Software

Milloshi